fbpx

Despre noi

Specialiști în recrutarea personalului asiatic pentru piața muncii din România. Servicii de recrutare eficiente și complete. Obiectivele afacerii tale în prim-plan.

Cine suntem?

AiRO (Angajări Internaționale România) este o agenție de recrutare a personalului asiatic pentru toate sectoarele în deficit din România. Fiecare specialist cu care lucrăm are o experiență vastă în acest domeniu. În 2024, ne-am unit resursele și expertiza pentru a acoperi în totalitate nevoile companiilor românești.

Astfel, îți stăm la dispoziție pentru consultanță legislativă, obținerea documentelor necesare pentru angajare, integrarea socială și profesională a muncitorilor, medierea angajaților, relocarea acestora sau chiar și obținerea atestatelor profesionale.

De la finalizarea cu succes a procesului de recrutare, până la sprijin organizațional post angajare, îți suntem alături la fiecare pas al procesului, în măsura în care ai nevoie. 

imagine cu echipa airo dand mana
imagine cu echipa airo la cafea
imagine cu echipa airo la laptop

Rezultatele AiRo

Rezultatele cumulate ale specialiștilor AiRo garantează succesul nostru de astăzi:

muncitori străini recrutați
+ 0
în integrarea muncitorilor străini muncitori străini recrutați
0 % rata de succes
la evaluările partenerilor
0 /10

Ce servicii oferim?

Servicii de recrutare personal din India

Ne ocupăm de întreg procesul de recrutare a personalului indian, inclusiv verificări ale profilului angajatului, interviuri, probe practice, documente de imigrare și angajare, consultanță și mediere.

Servicii conexe

La cererea ta, avem grijă de orice detaliu al procesului de angajare prin servicii conexe complete, precum transportul, masa și cazarea muncitorilor, obținerea atestatelor profesionale, cursuri de limba română și mai mult.
vlad si radu
Despre Serviciile Conexe

Experții noștri în recrutare

Poză cu Radu Proca

Radu-Cristian Proca
Fondator AiRo

Radu Proca este fondator AiRo și nu numai; este o parte esențială în crearea și menținerea parteneriatelor noastre de succes.

Cu o experiență internațională vastă care i-a demonstrat puterea comunităților armonioase în construirea afacerilor de succes, Radu vede orice șansă de a aduce împreună oamenii potriviți ca pe un pas esențial în dezvoltarea economică pentru piața românească.

Poză cu Vlad Oprițoiu

Vlad Oprițoiu
Fondator AiRo

Vlad Oprițoiu a fondat AiRo din dorința de a implementa experiența sa de peste 10 ani în domeniu. A activat atât ca angajat, cât și ca antreprenor, dezvoltând o înțelegere profundă a relațiilor armonioase angajator angajat. 

Nu doar fondator, Vlad este expertul nostru în economie și transport de persoane, eficientizând partea practică a fiecărui proiect în beneficiul partenerilor noștri.  

Poză cu Iulia Roșu

Iulia Roșu
Specialist în Comunicare AiRo

Iulia Roșu este expertul AiRo în comunicare și relații publice. Iulia are o experiență de peste 9 ani în medii multiculturale, atât din punct de vedere educațional și formator, cât și ca agent mediator pentru companiile cu care lucrează.

Specializată în integrare și diversitate la locul de muncă, Iulia se asigură că îndeplinim la fiecare pas așteptările partenerilor noștri.

Poză cu Dragoș Ghiță

Dragoș Ghiță
Director Vânzări

Dragoș Ghiță este directorul departamentului de vânzări în cadrul AiRO. Lucrând de mai bine de 5 ani direct cu clienți ai companiilor mari din România, Dragoș are o experiență vastă în identificarea corectă și completă a nevoilor clienților.

Dragoș se asigură că serviciile noastre aduc un beneficiu real companiilor cu care lucrăm și are grijă ca fiecare ofertă pe care o concepem să fie transparentă și să atingă toate obiectivele acestora.

Despre partenerii AiRo

Partenerii AiRo ne împărtășesc viziunea, contribuind semnificativ la dezvoltarea economiei Românești în sectoare diverse de activitate.

Calitatea colaborării noastre este vizibilă în fiecare testimonial al partenerilor, dar mai ales în calitatea relațiilor pe care le menținem cu aceștia.

Garanția de încredere și responsabilitate AiRo

Pentru că ținem să obținem cele mai bune rezultate pentru fiecare partener, specialiștii noștri lucrează eficient și se adaptează obiectivelor tale specifice. Metodologia noastră de recrutare a personalului asiatic se bazează pe elemente esențiale, precum:

Povestea și misiunea AiRo

imagine cu echipa airo
Povestea și misiunea AiRo
imagine cu echipa airo la cafea
echipa airo

Povestea AiRO a pornit din nevoia și dorința de a le oferi angajatorilor din România soluții viabile pentru obținerea forței de muncă. Am observat din primul rând deficitul din ce în ce mai mare de personal în diferite domenii din țară și consecințele acestuia pentru companiile autohtone.

Am pornit la drum cu obiectivul de a deveni un liant de încredere între angajatorii români și piețele cu forță de muncă din străinătate.

Misiunea noastră este să aducem culturi diferite la un loc și să oferim oportunități de dezvoltare atât angajatorilor, cât și angajaților, contribuind la crearea unui mediu economic global de succes. 

Obține o ofertă

Obține gratuit o ofertă!

Completează formularul și unul dintre specialiștii noștri te va contacta în mai puțin de o zi. 

Agenție și servicii recrutare personal asiatic | AiRo
Poză cu Iulia Roșu

Salut! Recrutează azi forță de muncă din Asia cu o agenție profesionistă.

Obține o ofertă personalizată în maxim 24 de ore. Lucrează doar cu specialiști de încredere.  

Preț

200 €

/persoană

Oferta noastră este creată special pentru nevoile tale: