fbpx
Metodologia noastră de recrutare

Metodologia noastră de recrutare

Metodologia noastră de recrutare a personalului asiatic se bazează pe mai bine de 9 ani de perfecționare continuă, prioritizând nevoile fiecăruia dintre partenerii noștri.

Pasul 1

Pasul 1: Identificăm nevoile de recrutare

Primul pas în procesul nostru este să înțelegem în profunzime necesitățile specifice ale companiei tale. 

Pasul 1 - Identificăm nevoile de recrutare

Atingem fiecare detaliu relevant:

Pasul 2

Pasul 2: Recrutăm cele mai potrivite persoane

Le comunicăm așteptările tale partenerilor noștri în recrutare personal India și evaluăm cele mai promițătoare profiluri de candidați. 

Pasul 2 - Recrutăm cele mai potrivite persoane

Ulterior, gestionăm întregul proces de recrutare a muncitorilor asiatici:

Pasul 3

Pasul 3: Întocmim toate actele necesare

Odată ce am selectat candidații ideali, ne ocupăm de toate procedurile administrative pentru a asigura o tranziție fluidă. Acest lucru include întocmirea actelor de imigrare și a contractelor, verificarea referințelor și gestionarea oricăror necesități legale.

Pasul 3 - Întocmim toate actele necesare
iconita cu o bifa

Echipa noastră este pregătită să gestioneze cu eficiență și atenție toate detaliile: de la obținerea vizei și avizului de muncă, la asigurarea permisului de ședere și semnarea contractului de muncă.

Pasul 4

Pasul 4: Acoperim toate necesitățile aferente imigrării

Pasul 4 Acoperim toate necesitățile aferente imigrării fixed

Ca parte a serviciilor conexe celui de recrutare, acoperim un spectru larg de necesități la cererea angajatorilor și contra cost, inclusiv:

iconita cu o bifa

Organizăm și coordonăm toate aspectele legate de călătorie, de la biletele de avion până la transferurile locale, asigurându-ne că recruții ajung în siguranță la destinație.

Oferim soluții de cazare care garantează condiții decente și confortabile. De asemenea, asigurăm mesele sau diurnele necesare.

În funcție de cerințele specifice ale angajatorilor și recruților, suntem pregătiți să adaptăm și să extindem serviciile noastre pentru a acoperi orice alte necesități aferente imigrării.

Pasul 5

Pasul 5: Susținem buna integrare la locul de muncă

Pasul 5 - Susținem buna integrare la locul de muncă

Integrarea eficientă a noilor angajați este esențială pentru succesul pe termen lung. În acest sens:

iconita cu o bifa

Oferim programe de orientare și formare pentru a asigura că fiecare nou membru al echipei este bine pregătit și se simte binevenit.

Sprijinim procesul de obținere a certificărilor și acreditărilor profesionale necesare exercitării profesiei în România, colaborând cu instituții acreditate.

Oferim cursuri de limba română, adaptate nivelului de cunoștințe al fiecărui recrut, pentru a-i facilita integrarea profesională și socială.

Pasul 6

Pasul 6: Mediem relațiile cu angajații

Pasul 6 - Mediem relațiile cu angajații

Odată cu semnarea contractului de muncă, AiRo îți rămâne aproape gratuit pentru primii ani de colaborare cu recruții, oferind mediere, suport și consiliere pentru:

iconita cu o bifa
Facilitarea comunicării cu angajații tăi 
Soluții de management
Rezolvarea conflictelor
Feedback și evaluări
Politici adaptate de resurse umane

Serviciile noastre conexe adiționale includ și prelungirea perioadei de consiliere, asistență în finalizarea contractelor de muncă și relocarea muncitorilor sau sprijin în rezolvarea oricăror alte nevoi prevăzute.

Cum garantăm succesul metodelor noastre de recrutare?

Succesul metodologiei implementate de agenția noastră de recrutare a personalului asiatic se datorează celor peste 9 ani de experiență în recrutare și atenției pe care o acordăm fiecărui partener.

Contactează-ne

Discută cu un expert AiRo despre nevoile tale de recrutare! Completează formularul de contact și noi te vom contacta în cel mult 24 de ore.

Agenție și servicii recrutare personal asiatic | AiRo
Poză cu Iulia Roșu

Salut! Recrutează azi forță de muncă din Asia cu o agenție profesionistă.

Obține o ofertă personalizată în maxim 24 de ore. Lucrează doar cu specialiști de încredere.  

Programează o discuție gratuită